2013. január 12., szombat

48. Fénykereszt és Lejegyző üzenetei 27.

 Ismét a dimenzióváltásról
Egy kedves olvasónk kérdései alapján.

A Földanya egyik üzenetében le van írva a dimenziók sora, egyfajta felosztásban. A dimenziók a Legfelsőbb Teremtőtől, az anyagig tartanak rezgésszámban. Ez egy tól-ig tartó energia sáv. Ezt fel lehet osztani 13-részre, mint az említett üzenetben van, de van aki pl. 144000 részre osztja fel. Sokféle felosztás létezik, de a lényeg ugyanaz. Mi a 13-as felosztást használjuk.
Az, hogy ki milyen dimenziós lény, vagy ember azt jelenti, hogy melyik rezgéstartománynak megfelelő helyen képes létezni maximum az adott inkarnációban, adott esetben testben. Alsóbb dimenzióba bármikor képes lejjebb menni, és létezni egy lény, szellem (lélek), feljebb csak akkor, ha eléri annak rezgésszintjét, és tartósan képes ott megmaradni. Tehát, hogy hányadik dimenziós valaki, a dimenzió nem az ember egyik tulajdonsága, hanem az, hogy melyikben képes létezni legfeljebb.
A dimenzióváltás többféleképpen történhet, ez is le van írva valamelyik üzenetben. A Földnek, azaz az őt alkotó istenségnek több dimenzióban is lehet megnyilvánulása. Ahogy az ősmagyarok által ismert Joli Tóremnek, azaz a többség által Földanyának nevezett lénynek is volt egy harmadik és egy ötödik dimenziós megtestesülése. Ötödik szükséges volt, hogy legyen már régóta, hiszen a Föld több milliárd éves léte során már elég sokan felemelkedtek oda. Ha a tervek szerint sikerült volna az emberiségnek az ötödikbe történő felemelkedés, annak menete az lett volna, hogy az emberiség átkerül a már meglévő ötödik dimenziós Földre, és az itteni 3. dimenziós megtestesülése a Földnek megszűnik. Természetesen ezt nem érzékelték volna az emberek, csak a magasan fejlettek. Fizikailag is csak annyit, hogy teljesen másképp néz ki, mint az eddig megismert Föld. (Minden dimenziós Földnek más és más a földrajza, csillagtérképe stb., növényzetben és állatvilágban is vannak eltérések) Ám mivel az emberiség még a 4. dimenzió szintjét sem érte el, megmarad valószínűleg ez a 3. dimenziós megnyilvánulás, de létre lett hozva kb két hónapja egy negyedik dimenziós Föld is, hogy aki megérett rá, átkerülhessen oda. Egyéb okok miatt, amit most nem szeretnék még átadni, innen, a 3. dimenzióból még nem került át oda ember, de már nem lakatlan, mivel az 5. dimenzióból közel százan estek vissza oda okozatként. Természetesen emelkednek is onnan fel felsőbb dimenziókba.
A tudati változást az emberekben nem az adott dimenzióváltás okozza (rengeteg félrevezető üzenet ezt sugallja), hanem az embernek kell előbb meg változnia, elérni azt a tudatossági és rezgésszintet, hogy át tudjon lépni egy felsőbb dimenzióba. A rezgésszám attól is függ, hogy mennyire képes valaki feltétlen szeretettel viszonyulni önmagához, embertársaihoz, természethez stb. Téves elképzelés, hogy a negatív befolyásoló erők eltávolításával dimenziót lehet váltani. Ez már csak okozat lehet, nem ok. Ettől sosem függött a felemelkedés, maximum feladat az ahhoz való viszonyunk. A negatív erők egyébként is csak látszólag vannak kívül, ők az emberek és más lények belső negatív gondolatai, érzelmei, megoldatlan problémáik, kollektív tudatok kivetülései fizikai, vagy energetikai szinten. A Fény és a Szeretet útján járó, belső nyugalmat szinte állandó jelleggel elérő emberekre nem tudnak igazán hatni, és nem tudnak a közelükben megmaradni sokáig az ilyen lények, emberek, entitások. Számukra megszűnik igazi feladatnak lenni, és többnyire lényegtelen, hogy ott vannak-e vagy sem, legfeljebb zavaró lehet más tevékenységek végzése közben. A kollektív felemelkedésnek a közeljövőben, pár ezer évig, a jelen legvalószínűbb jövője szerint, nincs realitása. De minden változhat, mivel a változás az állandó… A jelenünkben meghozott döntések, tettek, gondolatok, azok valódi végrehajtása formálja a jövőt. Például ha csak elhatározza valaki, hogy fejlődni akar, de csak legfeljebb látszattevékenységre futja, nem fog ezirányban történni semmi, legfeljebb készít magának egy álomvilágot. Az emberiség egészének tudati, gondolkodásbeli jelentős előrelépésig marad az egyéni dimenzióváltás, mint eddig is a felemelkedettek legnagyobb többségével történt.
A Legfelsőbb Teremtő pontosította információnkat a kollektív felemelkedésről, dimenzióváltásról.
Kollektív dimenzióváltásról akkor beszélhetünk, és akkor történhet meg, amikor egy bolygó teljes népessége, vagy faj minden egyes tagja eléri a következő dimenzióhoz szükséges rezgést és tudatosságot. Akkor a bolygó lakossága teljes létszámban átléphet.  Egyébként csak egyes közösségi, vagy adott csoport szintű felemelkedésről beszélhetünk az egyénin felül. Amennyiben egy adott bolygó át akar lépni a következő dimenzióba, de élnek rajta olyan lények, fajok, akik nem képesek rá, el kell távozniuk adott bolygóról, hogy az átlépés bolygószinten megtörténhessen. Az eltávozás leggyakoribb formája a fizikai testek halála, és ezek szellemei más bolygókon tudnak csak inkarnálódni.

Ezért is nem történt meg a Föld szintű dimenzióváltás, mert nagyon sokan meglepődtek volna, a nagy többség, hogy meg kellett volna halniuk, mert nem érettek az átlépésre. Azoknak, aki pedig már elérték legalább a 4. dimenziós szintet, visszaesést okozott volna többségüknél, hogy látják családtagjaik, rokonaik, barátaik, munkatársaik és az emberiség többségének halálát, eltűnését. A felemelkedés és az eltávozás párhuzamosan folyik ilyenkor.

Ám így, hogy fennmaradt a 3. dimenziós Föld, esély nyílik arra, hogy az arra érettek átlépjenek egyénileg magasabb dimenziókba, az ittmaradók pedig fejlődjenek, természetesen amennyiben akarnak.

forrás: www.fenykereszteslejegyzo.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése