2012. május 20., vasárnap

4. Az Akasha- Krónika


            A Krónika szellemi szinten elérhető információtár. Mikor valaki valamilyen információ birtokába kerül, innen szerezte meg. Ha intuíciónk van, megérezzük, hogy valaki szimpatikus, vagy éppen rossz érzés a közelében lenni, az is innen jön. Benne van a múlt, a jövő, a jelen, az összes idősík az összes Létsík összefüggéseiben. Benne van minden érzés, történés, gondolat, tett, egyszerűen minden.                                                            
           A Krónika lapokra oszlik. Minden egyes lap egy Létsík. A legfelső lap az Angyalok Létsíkja. A 2. lap a már kicsit alacsonyabb rezgésű létsík. Az ott lévő bolygók olyanok, mint a fénygömbök. Arany-fehér Energia sugárzik ki belőlük. Különféle nyúlánk, sugárzó lények lakják. A növényzet élénk színekben ragyog, tiszta fénnyel sugárzik. A vizek mint a kristály, annyira tiszták, a hegyek, minta drága és féldrága kövekből lennének. A lények nem élnek házakban. Létük folyamatos ima, megvan mindenük, amire szükségük van. Van lehetőségük átjárni a Létsíkok között. Segítik az Energia áramlását.                                                                              A 3. , következő Létsík, ahol a Föld és az emberek találhatók. Hamarosan elkövetkezik a dimenzióváltásunk. Olyan lesz, mintha az Univerzum másik pontjára kerülne az egész bolygó, mert más égitestek lesznek láthatók az új Létsíkon. A Föld része lesz a Felemelkedett Bolygók Körének.                                                                                                                                                             
           Aki a Krónikát olvasni akarja, tudnia kell, hogy nem kell az egészet látnia. Oldalanként, Létsíkonként van benne lejegyezve az adott Létsíkra vonatkozó összes adat Történelmi és érzelmi vonatkozásban is. Ki lehet benne keresni minden adott bolygót, galaxist, ahonnan az információt meg szeretnénk kapni.                                                                                                                                                       
            Az egész Krónika egy érdekes folyamat része. Nem csupán könyv formájában létezik, vagyis, aki már belenézett valószínűleg tapasztalta, ahogy a lapok nem síkban vannak. Annyi az információ, hogy mikor kutakodik benne valaki, mintha elnyelné az adott lap. Körötte fénygömbök vannak mindenfelé a térben. Ezek a fénygömbök tartalmaznak információkat. Lehet csak nézelődni, át lehet élni bizonyos érzelmeket, és persze lehet konkrét dolgokat is keresni. Ilyenkor fontos, hogy nagyon pontosan tegyük fel a kérdést. Lehet a segítségével jósolni, is, bár ez nem egyszerű, erre a következő fejezetben térek ki.                                              
             Visszatérve a folyamatra, amim létrehozza a Krónikát, már az is csodálatos. Van a Fénykereszt, akit már említettem a teremtésnél. Ő maga az információ. Érdekes, hogy bár minden információnak a birtokában van, még sincs tudatában. Ezért van a Lejegyző. Ő az, aki összeölelkezve a Fénykereszttel, belőle az információt kinyeri, fénygömböket hozva létre. A 4 Őrző a Létsíkokat őrzi, és a kinyert információkat a „lapokra” rendezi. Ez itt, a fizikai világban a következő módon működik: körülöttünk van az információ mindenről, ez is az Isteni Egység része. Ha kérdezünk, sokszor nem szavakat hallunk, hanem képeket, érzéseket kapunk. Hogy értelmezni tudjuk, ahhoz tudattalanul is igénybe vesszük a Lejegyző energiáját. Ő segít nekünk, hogy a mi szintünkön is értelmezhetővé váljon a kapott érzés, vagy kép, vagy sugallat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése